Turisme gastronòmic a les Illes Balears

Show simple item record

dc.contributor Egea Juan, José David
dc.contributor.author Rodeiro Garau, Marina
dc.date 2023
dc.date.accessioned 2024-05-23T11:42:02Z
dc.date.available 2024-05-23T11:42:02Z
dc.date.issued 2024-05-23
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/165593
dc.description.abstract [cat] L’estat de maduresa de les Illes Balears com a destí turístic ens du a haver de cercar altres formes de turisme alternatiu com a solució als problemes que el turisme actual de “sol i platja” implica, que és principalment l’estacionalització. Una de les modalitats de turisme que ha anat creixent en importància en la darrera dècada és el turisme gastronòmic. Les Balears tenen uns productes gastronòmics d’alta qualitat i ofereixen unes experiències gastronòmiques úniques. Analitzarem aquest model a les Illes Balears passant per els recursos gastronòmics disponibles actualment a la zona. ca
dc.description.abstract [spa] El estado de madurez de las Islas Baleares como destino turístico nos lleva a buscar otra formas de turismo alternativo como solución a los problemas que el turismo actual de “sol y playa” implica, que es principalmente la estacionalización. Una de las modalidades de turismo que ha ido creciendo en importancia en la última década es el turismo gastronómico. Las Baleares tienen unos productos gastronómicos de alta calidad i ofrecen unas experiencias gastronómicas únicas. Analizaremos este modelo en las Islas Baleares pasando por los recursos gastronómicos disponibles actualmente en la zona. ca
dc.description.abstract [eng] The state of maturity of the Balearic Islands as a tourist destination leads us to look for other forms of alternative tourism as a solution to the problems that current “sun and beach” tourism implies, which is mainly seasonalization. One of the forms of tourism that has been growing in importance in the last decade is gastronomic tourism. The Balearic Islands have a high-quality gastronomic products and offer unique gastronomic experiences. We will analyse this model in the Balearic Islands going through the gastronomic resources currently available in the area. ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso cat ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights all rights reserved
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject 338 - Situació econòmica. Política econòmica. Gestió, control i planificació de l'economia. Producció. Serveis. Turisme. Preus ca
dc.subject 64 - Economia domèstica ca
dc.subject.other Turisme ca
dc.subject.other Gastronomia ca
dc.subject.other Balears ca
dc.subject.other Estacionalització ca
dc.subject.other Turisme Gastronòmic ca
dc.subject.other Fires ca
dc.subject.other Mercats ca
dc.title Turisme gastronòmic a les Illes Balears ca
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics