Qui para taula avui? La cuina i l'alimentació a l'Edat del Ferro a les Illes Balears. Una proposta didàctica i divulgativa

Show simple item record

dc.contributor Picornell Gelabert, Llorenç
dc.contributor.author Jiménez González, César
dc.date 2024
dc.date.accessioned 2024-10-17T09:54:34Z
dc.date.available 2024-10-17T09:54:34Z
dc.date.issued 2024-10-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/166426
dc.description.abstract [cat] La cuina a la prehistòria balear es presenta dins el marc de les investigacions com un camp que, tot i no tenir la rellevància que cal degut la importància d’aquesta pel desenvolupament de l’ésser humà, els àmbits que l’envolten com ara l’arqueozoologia i l’arqueobotànica ho han estat en major mesura. D’aquesta manera, la temàtica d’aquest projecte s’emmarca dins l’anàlisi bibliogràfic per poder, a partir d’una recerca de resultats arqueològiques, elaborar una proposta didàctica sobre la cuina al món talaiòtic per explicar la prehistòria balear. En aquest sentit, l’objectiu principal d’aquest projecte partirà doncs de la idea de si és possible fer un taller sobre la cuina a la cultura talaiòtica, i si aquest serveix per explicar aquesta etapa (pre)històrica als adults. ca
dc.description.abstract [eng] The cuisine of Balearic prehistory is presented within the framework of research as a field that, without having the relevance that clearly demonstrates the importance of this for the development of human beings, the areas that surround it as archaeozoology and archaeobotany have now been in greater measure. In this way, the theme of this project is based on bibliographic analysis in order to be able, based on survey of archaeological results, to develop a didactic proposal on talaiotic cuisine to explain Balearic prehistory. In this sense, the main objective of this project will start from the idea of if it is possible to elaborate a workshop on cooking in Talaiotic culture, and if this serves to explain this (pre)historical stage to adults. en
dc.format application/pdf
dc.language.iso cat ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights all rights reserved
dc.subject 64 - Economia domèstica ca
dc.subject 93 - Història. Ciències auxiliars de la història. Història local ca
dc.subject.other Cuina ca
dc.subject.other Didàctica ca
dc.subject.other Prehistòria ca
dc.subject.other Illes Balears ca
dc.title Qui para taula avui? La cuina i l'alimentació a l'Edat del Ferro a les Illes Balears. Una proposta didàctica i divulgativa ca
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics