Beneficios de la intervención nutricional en pacientes oncológicos con alteraciones en el sentido del gusto.
Login
Home
→
Treballs dels estudiants
→
TFM
→
Màster en Nutrició i Alimentació Humana
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Beneficios de la intervención nutricional en pacientes oncológicos con alteraciones en el sentido del gusto.
Clemente Jiménez, Ana María
URI:
http://hdl.handle.net/11201/169293
Date:
2024
Submission date:
2024-06-11
Abstract:
Abstract not available:
Show full item record
Files in this item
Name:
tfm_2023-24_MNAH_ ...
Size:
468.8Kb
Format:
PDF
This item appears in the following Collection(s)
Màster en Nutrició i Alimentació Humana
[464]
Search Repository
Search Repository
This Collection
Advanced Search
Browse
All of Repository
Communities & Collections
Authors
Titles
Subjects
Date
By Issue Date
This Collection
Authors
Titles
Subjects
Date
By Issue Date
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics
View Google Analytics Statistics