dc.contributor |
Rosselló Veny, Joan |
|
dc.contributor.author |
Castell Vera, Bernat |
|
dc.date |
2024 |
|
dc.date.accessioned |
2025-03-12T11:10:52Z |
|
dc.date.available |
2025-03-12T11:10:52Z |
|
dc.date.issued |
2024-09-16 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11201/169323 |
|
dc.description.abstract |
Abstract not available |
ca |
dc.format |
application/pdf |
ca |
dc.language.iso |
cat |
ca |
dc.publisher |
Universitat de les Illes Balears |
|
dc.rights |
all rights reserved |
|
dc.subject |
631/635 - Gestió de les explotacions agrícoles |
ca |
dc.subject.other |
Confitura |
ca |
dc.subject.other |
Varietats locals |
ca |
dc.subject.other |
Qualitat diferenciada |
ca |
dc.subject.other |
Indústria alimentària |
ca |
dc.subject.other |
Eficiència del procés |
ca |
dc.subject.other |
Viabilitat econòmica |
ca |
dc.title |
Construcció d’una indústria d’elaboració de confitura amb fruites de varietats locals a Alaró (Mallorca) |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/masterThesis |
ca |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
|
dc.date.updated |
2025-01-22T10:48:43Z |
|
dc.rights.accessRights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
|