Evaluación General de Riesgos de una Fábrica de Jamón Curado

Show simple item record

dc.contributor.author Blanco Sanchez, David
dc.date 2023
dc.date.accessioned 2025-04-03T07:22:18Z
dc.date.issued 2023-09-13
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11201/169726
dc.description.abstract Abstract not available ca
dc.format application/pdf
dc.language.iso spa ca
dc.publisher Universitat de les Illes Balears
dc.rights all rights reserved
dc.subject 65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses ca
dc.subject.other Prevención de riesgos laborales ca
dc.subject.other Evaluación general de riesgos ca
dc.subject.other Industria cárnica ca
dc.subject.other Jamón curado ca
dc.subject.other Accidentes en industria cárnica ca
dc.title Evaluación General de Riesgos de una Fábrica de Jamón Curado ca
dc.type info:eu-repo/semantics/masterThesis ca
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated 2024-06-03T11:22:49Z
dc.date.embargoEndDate info:eu-repo/date/embargoEnd/2050-01-01
dc.embargo 2050-01-01
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/closedAccess


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search Repository


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics